НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ БЪЛГАРСКИ СПОРТНИ КОНЕ

400 000 eвро за Чинчеро - резервния шампион на породата Холщайнер!     Родриго Песоа язди жребец от Clarimo!     Поколението на Clarisall (Clarimo Ask x Casall Ask)     Брат на нашият Clarisall бе продаден за 170 000 Евро!     Мишел Робер се състезава с наш кон!     ШАМПИОНИТЕ НА 2015     ИДВАТ НОВИ ШАМПИОНИ     Поколението на 2014     Тестове 2013     Есенен аукцион на Зангершайде     Успешното потомство на Валентино навлиза в спорта и жъне успехи     ТОП 1% в ГЕРМАНИЯ     Март ни донесе много късмет и нови надежди     Февруари ни донесе и радост и мъка     ESI Търг: Конче от Clarimo за 30,000 евро, 44,000 евро в най-добрите породи коне     Taloubet Z печели финала Rolex Топ 10     Млад жребец с баща Валентино и майка от Акорадо спечели 270000 EURO     Потомък на Валентино     Третият етап     Нова посока     Изкуствено заплождане     Обучение на коне     Коне под наем     
Silvena Sport
UELN
528003201509854
Transponder #
100237000001565
Цвят: Кестеняв
Photo Video

SILVENA SPORT е рожба на VENERA MILOSKA и SPARTACUS TN и към момента е една от най-модерните кръстоски следвайки последните световни тенденции. Тя събира в благороден микс двете най-доказани породи на Германия и Холандия! Таткото е масивен жребец от породата KWPN, които по произход си е чист HANOVERANER и е доста лек, като темперамент. VENERA MILOSKA от своя страна е интересен микс от VALENTINO (Лицензиран като KWPN и HANOVERANER) и MALINA в която тече арабска и англо-арабска кръв. Кръстихме я SILVENA SPORT за да се превърне в най-голямата реклама на това което се случва в клуба - развитието!
Създадена според най-модерните тенденции в коневъдството тя расте, като едно голямо бижу!  Жребеца, който сме предвидили за баща на първото и конче SIR OBOLENSKY носи гените на  два невероятни жребеца - STAKKATO и CORNET OBOLENSKY!

Видео