НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ БЪЛГАРСКИ СПОРТНИ КОНЕ

Поколението на Clarisall (Clarimo Ask x Casall Ask)      Брат на нашият Clarisall бе продаден за 170 000 Евро!      Мишел Робер се състезава с наш кон!      ШАМПИОНИТЕ НА 2015      ИДВАТ НОВИ ШАМПИОНИ      Поколението на 2014      Тестове 2013      Есенен аукцион на Зангершайде      Успешното потомство на Валентино навлиза в спорта и жъне успехи      ТОП 1% в ГЕРМАНИЯ      Март ни донесе много късмет и нови надежди      Февруари ни донесе и радост и мъка      ESI Търг: Конче от Clarimo за 30,000 евро, 44,000 евро в най-добрите породи коне      Taloubet Z печели финала Rolex Топ 10      Млад жребец с баща Валентино и майка от Акорадо спечели 270000 EURO      Потомък на Валентино      Третият етап      Нова посока      Изкуствено заплождане      Обучение на коне      Коне под наем     

Обучение на коне

Обучение на коне - ПАНСИОН само за 99 € на месец

По-изгодно! По-сигурно! По-разумно!

Мислите ли ежедневно кое е най-важното за доброто на вашите коне? Храненето, xигиената или общофизическата подготовка. Със сигурност всеки от изброените фактори има значение за състоянието и тонуса им. В нашия клуб освен всичко което се предлага навсякъде в страната конете на пансион имат възможност да тренират в машина и плавно да повишават нивото на общофизическата подготовка.

В Германия - люлката на модерното световно коневъдство подобни машини се използват във всички по-елитни клубове.

Предимства?!
Конят уляга психически.
Конят е в целогодишен тонус.
Коня тренира върху превъзходен терен.
Конят се възстановява все по-бързо от натоварванията.
Конят разбира, че съществува само една посока - указаната.

Възможностите да се програмират различни по време и трудност упражнения прави машината предпочитана дори от ездач при определени условия.

След като обяздите коня на 2годишна възраст той трябва да укрепне физически. Най разумния му старт в спорта не е на 2 или 3 а на 4 години. В този период машината е най добрият "ездач". Вашия любим кон е добре дошъл при нас.

ИЗБОРЪТ Е ВАШ!

Забележка:
В посочената цена не се включват разходите за храна.


за контакти:
Красимир Искъров
GSM: +359 888 309 584
GSM: +359 897 891 630
email: office@silvena.com