НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ БЪЛГАРСКИ СПОРТНИ КОНЕ

Сестра на нашият жребец Clarisall (Clarimo-Casall Ask) по бащина линия се продаде за 1.8 милиона евро!     Наш кон бе оценен по-добре от наследници на Cornet Obolensky, Casall Ask и Chacco Blue!     400 000 eвро за Чинчеро - резервния шампион на породата Холщайнер!     Родриго Песоа язди жребец от Clarimo!     Поколението на Clarisall (Clarimo Ask x Casall Ask)     Брат на нашият Clarisall бе продаден за 170 000 Евро!     Мишел Робер се състезава с наш кон!     ШАМПИОНИТЕ НА 2015     ИДВАТ НОВИ ШАМПИОНИ     Поколението на 2014     Тестове 2013     Есенен аукцион на Зангершайде     Успешното потомство на Валентино навлиза в спорта и жъне успехи     ТОП 1% в ГЕРМАНИЯ     Март ни донесе много късмет и нови надежди     Февруари ни донесе и радост и мъка     ESI Търг: Конче от Clarimo за 30,000 евро, 44,000 евро в най-добрите породи коне     Taloubet Z печели финала Rolex Топ 10     Млад жребец с баща Валентино и майка от Акорадо спечели 270000 EURO     Потомък на Валентино     Третият етап     Нова посока     Изкуствено заплождане     Обучение на коне     Коне под наем     

400 000 eвро за Чинчеро - резервния шампион на породата Холщайнер!

400 000 eвро за Чинчеро - резервния шампион на породата Холщайнер! Дойде поредното доказателство, че гените на Clarimo и Casall Ask продължават да диктуват модата на коневъдство в Холщайн и да бъдат високо ценени! Най-вълнуващ за нас е факта, че родителите на този великолепен жребец произхождат точно от Clarimo и Casall Ask, чиито гени текат във вените на нашия Clarisall и тези на неговите наследници!!!

Вчера немският уебсайт www.pferd-aktuell.de публикува актуализирана класация за за 2019г с оценките на размножителната стойност на жребците, които дават лицето на модерното коневъдство.
Родителите на нашия Clarisall (Clarimo - Casall ASK) са почти на нейния връх! В клуба растат 6 негови наследници, а тази година очакваме още 2 кончета. Майките им са дъщери на Balou du Rouet и Valentino, които също имат висок развъден индекс и изключително висок процент на гарантирана онаследяемост - 99% и 97% !!!