НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ БЪЛГАРСКИ СПОРТНИ КОНЕ

400 000 eвро за Чинчеро - резервния шампион на породата Холщайнер!     Родриго Песоа язди жребец от Clarimo!     Поколението на Clarisall (Clarimo Ask x Casall Ask)     Брат на нашият Clarisall бе продаден за 170 000 Евро!     Мишел Робер се състезава с наш кон!     ШАМПИОНИТЕ НА 2015     ИДВАТ НОВИ ШАМПИОНИ     Поколението на 2014     Тестове 2013     Есенен аукцион на Зангершайде     Успешното потомство на Валентино навлиза в спорта и жъне успехи     ТОП 1% в ГЕРМАНИЯ     Март ни донесе много късмет и нови надежди     Февруари ни донесе и радост и мъка     ESI Търг: Конче от Clarimo за 30,000 евро, 44,000 евро в най-добрите породи коне     Taloubet Z печели финала Rolex Топ 10     Млад жребец с баща Валентино и майка от Акорадо спечели 270000 EURO     Потомък на Валентино     Третият етап     Нова посока     Изкуствено заплождане     Обучение на коне     Коне под наем     

Световният номер 1 в класирането на WBFSH за 2014 е Каннан! Той е жребеца с най-много Grand Prix наследници! В неговата кръв тече силния ген на три легенди на съвременното коневъдство VOLTAIRE, NIMMERDOR и LE MEXICO!През 2000 г. той прави своя международен дебют с пето място на Grand Prix. През 2003 Kannan печели Гран при на Deauville а през 2004 г. той печели Paris Bercy и Jardy както и  много други турнири. Той е редовен член на френския национален отбор, който спечели Samsung Суперлигата през 2003 г. и 2004 г., а през 2005 г. става национален шампион на Франция. Един от най-успешните му наследници е олимпийския шампион е Nino des Buissonets,a към  момента един от най-добрите му синове Quabri de L´isle е хит за разплод във Франция. Ето три линка които красноречиво показават KANNAN и тези му синове:
https://youtu.be/hPtss3b5h-A
https://youtu.be/VZpg0Guw5CI
https://www.youtube.com/watch?v=ZQmIiJ0I8D0
Един от най-добрите жребци на света влиза в разплодната ни програма, когато вече имаме кобили като QUIDAM'S GIRL, ACODETTA и VENERA MILOSKA!