НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ БЪЛГАРСКИ СПОРТНИ КОНЕ

400 000 eвро за Чинчеро - резервния шампион на породата Холщайнер!     Родриго Песоа язди жребец от Clarimo!     Поколението на Clarisall (Clarimo Ask x Casall Ask)     Брат на нашият Clarisall бе продаден за 170 000 Евро!     Мишел Робер се състезава с наш кон!     ШАМПИОНИТЕ НА 2015     ИДВАТ НОВИ ШАМПИОНИ     Поколението на 2014     Тестове 2013     Есенен аукцион на Зангершайде     Успешното потомство на Валентино навлиза в спорта и жъне успехи     ТОП 1% в ГЕРМАНИЯ     Март ни донесе много късмет и нови надежди     Февруари ни донесе и радост и мъка     ESI Търг: Конче от Clarimo за 30,000 евро, 44,000 евро в най-добрите породи коне     Taloubet Z печели финала Rolex Топ 10     Млад жребец с баща Валентино и майка от Акорадо спечели 270000 EURO     Потомък на Валентино     Третият етап     Нова посока     Изкуствено заплождане     Обучение на коне     Коне под наем     
Contefino Grande
UELN
100 004 000032045
Transponder #
100 0000 0008 9833
Цвят: Кестеняв
Video Photo Details

Кръстен на фамозният си баща CONTEFINO (http://www.youtube.com/watch?v=QIZo_68uEYU) Contefino Grande остана без майка още на другият ден след раждането си. Неговата майка GRENADA ще остане завинаги в сърцата ни като пример за всеотдайна майка и като една неосъществена мечта. Уникалният му късмет помогна в рамките на един ден да намерим нова майка!!! Силно вярваме, че Contefino Grande ще бъде и по-добър състезател от любимата ни GRENADA, чийто баща GIGANTIK e 6 кратен шампион на България!!! Един път в средният клас и пет последователни години в клас "Т"!!!  От всички кончета родени през 2013 той е с най-бързи рефлекси. 
Той расте добре на ръст, но е като телесна маса има още какво да се желае! Много уравновесен като характер и изключително гъвкав на скока, той вече показва че ще бъде сериозен спортист! 
И така след доста очакване видяхме с каква лекота ''Конти'' се страви с първото си препятствие в живота . На провелите се ТЕСТОВЕ 2015 за породата ''Източнобългарски кон'' той не покри изискванията за телесни измерения заложени за породата, но грабна най-голямата морална награда защото в свободния скок изправи публиката на крака и залужи нейните възторзи с невероятната лекота на скока си! Той ни донесе приза ''Шампион на публиката'' което показва че всичките усилия за неговото отглеждане са си стрували! Първите ни впечатления под седло са отлични и с нетърпение очакваме първите му официални стартове!