НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ БЪЛГАРСКИ СПОРТНИ КОНЕ

400 000 eвро за Чинчеро - резервния шампион на породата Холщайнер!     Родриго Песоа язди жребец от Clarimo!     Поколението на Clarisall (Clarimo Ask x Casall Ask)     Брат на нашият Clarisall бе продаден за 170 000 Евро!     Мишел Робер се състезава с наш кон!     ШАМПИОНИТЕ НА 2015     ИДВАТ НОВИ ШАМПИОНИ     Поколението на 2014     Тестове 2013     Есенен аукцион на Зангершайде     Успешното потомство на Валентино навлиза в спорта и жъне успехи     ТОП 1% в ГЕРМАНИЯ     Март ни донесе много късмет и нови надежди     Февруари ни донесе и радост и мъка     ESI Търг: Конче от Clarimo за 30,000 евро, 44,000 евро в най-добрите породи коне     Taloubet Z печели финала Rolex Топ 10     Млад жребец с баща Валентино и майка от Акорадо спечели 270000 EURO     Потомък на Валентино     Третият етап     Нова посока     Изкуствено заплождане     Обучение на коне     Коне под наем     
Deviz
UELN
Transponder #
Цвят: Кестеняв
Photo Video
SILVENA SPORT - DEVIZ 11/03/1999 (EASTBULGARIAN) / hh1.70m
 DEMON  DERSLAV  MEHARI  
 
 DEBORA  
 
 ENERGIA  EKOL  
 
 GRAMOTEVICA  
 
 VEZNA  VILCHELM  VIMPEL  
 
 MAGDALENA  
 
 ZEFIRNA  ZETON  
 
 FAZA  
 

DEVIZ е спокоен и уравновесен кон, силен и неуморeн в работата. Той има грациозни движения, красива фигура и приятелски характер. Много негови братя и сестри отдавна скачат извън странатa.С ръста си от 170см той е еднакво интересен както кон за напреднали юноши така и за състезатели с по масивна структура. Изключително силен и мощен той ни вдъхва надежди за мнoго успешни класации в своя спортен живот.След 3 годишна състеэателна дейност в дисциплината конкурипик  преэ 2010 мислим да го прехвърлим във всестранната еэда.
DEVIZ завърши състезателната си дейност към клуба в средата на 2012 без да успеем да покажем  неговите истински качества!