НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ БЪЛГАРСКИ СПОРТНИ КОНЕ

Наш кон бе оценен по-добре от наследници на Cornet Obolensky, Casall Ask и Chacco Blue!     400 000 eвро за Чинчеро - резервния шампион на породата Холщайнер!     Родриго Песоа язди жребец от Clarimo!     Поколението на Clarisall (Clarimo Ask x Casall Ask)     Брат на нашият Clarisall бе продаден за 170 000 Евро!     Мишел Робер се състезава с наш кон!     ШАМПИОНИТЕ НА 2015     ИДВАТ НОВИ ШАМПИОНИ     Поколението на 2014     Тестове 2013     Есенен аукцион на Зангершайде     Успешното потомство на Валентино навлиза в спорта и жъне успехи     ТОП 1% в ГЕРМАНИЯ     Март ни донесе много късмет и нови надежди     Февруари ни донесе и радост и мъка     ESI Търг: Конче от Clarimo за 30,000 евро, 44,000 евро в най-добрите породи коне     Taloubet Z печели финала Rolex Топ 10     Млад жребец с баща Валентино и майка от Акорадо спечели 270000 EURO     Потомък на Валентино     Третият етап     Нова посока     Изкуствено заплождане     Обучение на коне     Коне под наем     
Acodetta
UELN
100 004 000029686
Transponder #
100 0000 0009 1979
Цвят: Кестеняв
Video Photo Details

Бащата на ACODETTA - ACODETTO е най-впечатляващият жребец използван за баща в нашият клуб. Освен със завладяващият си екстериор той покорява от 3 годишен всички и с резултатите си - оценка 10 за свободен скок!!!. Неговото родословие е букет от велики и доказани жребци - Acorado I е потомък на Alme Z и Cor de la Bryere, а Contender и Lord  са повече от известни! Майката на  ACODETTA - KATRIN е една от най-красивите и екстериорно безупречни кобили на клуба. ACODETTA e такова неописуемо великолепие, че ако може да сравни с нещо, то граничи със съвършенството...Най-силно впечатление освен безупречният и екстериор оставя нейната еластичност! Първите и крачки в скоковата работа показват предпазливост, която в съчетание с  нейната сила се надяваме да възторгва всички! През есента на 2015 нейния по-голям брат VAL KILMER бе закупен от Michel Robert!!!
На провелите се ТЕСТОВЕ 2014 ACODETTA спечели първо място със 6 десятки за телесни измерения и най-висока оценка от всички учавствали коне!!! Дори най-обещаващият ни жребец  CLARISALL (CLARIMO ASK X CASALL ASK), който също имаше 6 десятки за телесни измерения  остана с по-ниска крайна оценка след нея! На ТЕСТОВЕ 2015 ACODETTA отново се класира на първо място в категорията за 3г. кобили!!!
Първият наследник на АCODETTA e oт един от най-доказаните жребци на планетата - KANNAN. В средата на април 2020 очакваме второто и конче. Неговият баща Chacfly PS (Chacco Blue-Sir Shutterfly) не е така известен, но е много талантлив! Chacco Blue стои на върха на класацията на WBFSH от 2018 година и скоро не се очертава да слезе от там!!!