НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ БЪЛГАРСКИ СПОРТНИ КОНЕ

Сестра на нашият жребец Clarisall (Clarimo-Casall Ask) по бащина линия се продаде за 1.8 милиона евро!     Наш кон бе оценен по-добре от наследници на Cornet Obolensky, Casall Ask и Chacco Blue!     400 000 eвро за Чинчеро - резервния шампион на породата Холщайнер!     Родриго Песоа язди жребец от Clarimo!     Поколението на Clarisall (Clarimo Ask x Casall Ask)     Брат на нашият Clarisall бе продаден за 170 000 Евро!     Мишел Робер се състезава с наш кон!     ШАМПИОНИТЕ НА 2015     ИДВАТ НОВИ ШАМПИОНИ     Поколението на 2014     Тестове 2013     Есенен аукцион на Зангершайде     Успешното потомство на Валентино навлиза в спорта и жъне успехи     ТОП 1% в ГЕРМАНИЯ     Март ни донесе много късмет и нови надежди     Февруари ни донесе и радост и мъка     ESI Търг: Конче от Clarimo за 30,000 евро, 44,000 евро в най-добрите породи коне     Taloubet Z печели финала Rolex Топ 10     Млад жребец с баща Валентино и майка от Акорадо спечели 270000 EURO     Потомък на Валентино     Третият етап     Нова посока     Изкуствено заплождане     Обучение на коне     Коне под наем     
Akhan Z
UELN
316830291 elite
Transponder #
Цвят: Алест
Video Photo Details

AKHAN Z е почти пълен еквивалент на TALOUBET Z, който в момента под седлото на Кристиян Алман скача изключително успешно и е един от водещите коне на ZANGERSHEIDE!!! AKHAN Z е най-успешният кон учавствувал в националния отбор на България. Мощен, напорист и ръстов - 172см жребец, който влезе в коневъдната програма на клуба в нейния трети етап. Пред фактите и боговете мълчат...В ЛОС АНДЖЕЛИС AKHAN Z скача паркур 160см и бараж от 170см чисто!!!
Под седлото на Росен Райчев.Новата а и по старата история на българския конен спорт не помни подобни постижения. В педигрето му е видно съчетаването на две водещи линии в модерното коневъдство AlmeZ и Pilatus Може би е въпрос на време да се убедим дали сме на прав път.
Най-големия плюс на неговите коне е факта че 15% от тях скачат на ГРАН ПРИ. Дори CONTENDER една от най-големите легенди в коневъдството  не може да се похвали с повече от 5-6% такива наследници!
Ще завършим с факта, че Тaluobet Z завърши своята кариера триумфално, като спечели и последният си старт: https://youtu.be/l_7w83Rkv5E?t=113 и в класацията за 2017г бе на трето място след Casall Ask и Caretina de Joter!