НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ БЪЛГАРСКИ СПОРТНИ КОНЕ

Поколението на Clarisall (Clarimo Ask x Casall Ask)     Брат на нашият Clarisall бе продаден за 170 000 Евро!     Мишел Робер се състезава с наш кон!     ШАМПИОНИТЕ НА 2015     ИДВАТ НОВИ ШАМПИОНИ     Поколението на 2014     Тестове 2013     Есенен аукцион на Зангершайде     Успешното потомство на Валентино навлиза в спорта и жъне успехи     ТОП 1% в ГЕРМАНИЯ     Март ни донесе много късмет и нови надежди     Февруари ни донесе и радост и мъка     ESI Търг: Конче от Clarimo за 30,000 евро, 44,000 евро в най-добрите породи коне     Taloubet Z печели финала Rolex Топ 10     Млад жребец с баща Валентино и майка от Акорадо спечели 270000 EURO     Потомък на Валентино     Третият етап     Нова посока     Изкуствено заплождане     Обучение на коне     Коне под наем     

Кончета 2016

През 2015 използвахме семенна течност от KANNAN, GRAND SLAM VDL, SPARTACUS TN и CLARISALL. Първият оглави класацията на WBFSH за 2014 за ТОП жребец на света, а вторият е един от най-талантливите жребци на Холандия и един от най-желаните жребци за разплод! За голямо съжаление от общо около 15 заплождания имахме много малък успех. Ще трябва да се примирим, че от KANNAN няма да имаме конче през 2016 и да опитаме още един два пъти... Иначе отново сме пълни с очаквания за невероятни приплоди! Убедете се сами!!!


CLARISALL

QUIDAM'S GIRL

 CLARISALL JUNIOR - CLARISALL X QUIDAM'S GIRL
 CLARISALL  CLARIMO ASK  CLEARWAY  CAPITOL I
 WODKA II
 WISMA  CALETTO II
 PRISMA
 AFRA V  CASALL ASK  CARETINO
 KIRA XVII
 ULEIKA III  CASSINI II
 CINDY III
 QUIDAM'S GIRL  QUIDAM'S RUBIN  QUIDAM DE REVEL  JALISCO B
 DIRKA
 HELVECIA  LANDGRAF I
 BETTY I
 GALESTA  GARRANT XX  GALEGO XX
 NATURA (NEM IGAZ XX)
 SRTRABLA  STURM
 BUKVA

Кончето, което очакваме от селекцията  CLARISALL X QUIDAM'S GIRL трябва да се сравнява с най-добрите в света не само поради имената които виждаме в родословието му! То е плод на най-модерната тенденция в коневъдството и смесването на породите HOLSTEINER с чистокръвен английски кон. Като имаме в предвид, че това е линията на NEM IGAZ XX и добавим силата на  CAPITOL ICALETTO II сина му CARETINOJALISCO B и LANDGRAF I можем да сме сигурни на 100% че това което очакваме е повече от шампион!


FIGARO

DIAGRAMA

 FOR JUMPING - FIGARO X DIAGRAMA
 FIGARO  FURIOZO  FEHTER  FESTIN
 
   
 
 GALANTNA    
 
   
 
 DIAGRAMA  DAMASK  DA KAPO  DIREX
 HEIDSCHNUCKE
 MEMBRANA  MIRABEL
 ETNOGRAFIA
 GALESTA  GARRANT XX  GALEGO
 NATURA (NEM IGAZ XX)
 SRTRABLA  STURM
 BUKVA

Верни на традицията всяка година да произвеждаме и по един наследник на  FIGARO и през тази заплодихме една кобила. След раждането на един от най-красивите ни жребци - Адреналин II (AKHAN Z) Диаграма ни доказа че ражда спокойни и екстериорно безупречни коне с отлична механика. Това бе и причината да я заплодим на FIGARO и да очакваме от нея поредното бижу!

 

GRAND SLAM VDL

AGENTURA

 GRAND LADY - GRAND SLAM VDL X AGENTURA
 GRAND SLAM  Cardento  Capitol I  Capitano
 Folia
 B Estelle  Lord
 Restelle
 Wonder A.S.  Heartbreaker  Nimmerdor
 Bacarole
 Sonnette  Mr Blue
 Bonnette
 AGENTURA  AKHAN Z  ALEXIS Z  ALME Z
 WONNE Z
 PAULINE  PILOT
 WAIKIKI
 GALERIA  GOLDSOUGER XX  GOLD GUARD XX
 AGAIN XX
 ALBENA  AISTANCER
 EGOLDA


Риск печели, риск губи... В тези времена без риск не може и често се налага дори заради самият 1% да се прави! Практиката е показала че обикновено млади кобили дават добри резултати, когато се заплождат със стари жребци, но в този случай събрахме млад жребец с млада кобила. В духа на най-модерните тенденции в коневъдството събрахме гените на CAPITOL I, LORD, NIMMERDOR, Mr.BLUE, ALME Z и PILOT с малко гени от  чистокръвен английски кон и сляпо вярваме, че ще уцелим десятката! Дори да не уцелим точно в центъра вярваме, че ще имаме поне девятка. Времето ще покаже дали риска си е заслужавал!