НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ БЪЛГАРСКИ СПОРТНИ КОНЕ

Поколението на Clarisall (Clarimo Ask x Casall Ask)     Брат на нашият Clarisall бе продаден за 170 000 Евро!     Мишел Робер се състезава с наш кон!     ШАМПИОНИТЕ НА 2015     ИДВАТ НОВИ ШАМПИОНИ     Поколението на 2014     Тестове 2013     Есенен аукцион на Зангершайде     Успешното потомство на Валентино навлиза в спорта и жъне успехи     ТОП 1% в ГЕРМАНИЯ     Март ни донесе много късмет и нови надежди     Февруари ни донесе и радост и мъка     ESI Търг: Конче от Clarimo за 30,000 евро, 44,000 евро в най-добрите породи коне     Taloubet Z печели финала Rolex Топ 10     Млад жребец с баща Валентино и майка от Акорадо спечели 270000 EURO     Потомък на Валентино     Третият етап     Нова посока     Изкуствено заплождане     Обучение на коне     Коне под наем     

Кончета 2015

''НАГОРЕ,НАПРЕД И НАГОРЕ''  е девиза, който изповядваме в коневъдството на клуба! Оставайки верни на него през 2015 очакваме кончета от жребеца с най-добрата механика подбиран за клуба досега! Спартакус е наследник на две от най-уважаваните линиии на породата Хановеранер тези на Стаккато и Граннус. И двамата са оставили ярка диря със своите наследници в световния спорт и се надяваме да сторят това и в нашия след раждането на техните внуци!

SEXAGINTA QEEN

SPARTACUS

QUIDAM'S GIRL


SEXAGINTA QEEN - SPARTACUS X QUIDAM'S GIRL
SPARTACUS
STAKKATO
SPARTAN
SERVUS
GOTTLINDE
PIA
PYGMALION
GOLDFEDER
GALINA
GRANNUS
GRAPHIT
ODESSA
COSENZA
COLORADO
GOLDA
 QUIDAM'S GIRL  QUIDAMS RUBIN  QUIDAM DE REVEL JALISCO B
DIRKA
 HELVECIA LANDGRAF I
BETTY I
 GALESTA  GARRANT XX GALEGO XX
NATURA XX
 SRTRABLA  STURM
 BUKVA
Първото конче на Куинси се развива нормално, но както всички първи кончета не се очертава да е много ръстово! Имайки впредвид обаче че Спартакус е 175см вярваме, че това което ще роди догодина няма да има подобен проблем! Огромната сила на Спартакус в съчетание с техниката на майката навярно ще дадат един фантастичен резултат! ДАЙ БОЖЕ!!! Заплодена на 14.06.2014г.

SIGMA

SPARTACUS

GALERIA

SIGMA - SPARTACUS X GALERIA
SPARTACUS
STAKKATO
SPARTAN
SERVUS
GOTTLINDE
PIA
PYGMALION
GOLDFEDER
GALINA
GRANNUS
GRAPHIT
ODESSA
COSENZA
COLORADO
GOLDA
GALERIA GOLDSOUGER XX
GOLD GUARD
HOME GUARD
SMARANDA
AGAIN
TRY MY BEST
SOFT WARE
ALBENA
AISTANCER
EISVOGEL
PERA
EGOLDA
ELAS
GLADIOLA
Досега най-мощното конче, което се е раждало в клуба като физика е последната дъщеря на Галерия от AKHAN Z - Агентура! Опита да извадим Галерия от коневъдна дейност за да я продадем на българския пазар и отчайващо слабия интерес към нея ни накара да размислим и я заплодихме отново, но този път на Спартакус - бивш жребец от конюшнята на БЕЕРБАУМ! Малко информация за нашия избор:http://ksk-bg.com/component/content/article/1-homepage/132 7.htmlи едно видео на жребеца:https://www.youtube.com/watch?v=pAQJu1GFbH0Ако всичко се развие нормално вярваме, че ще имаме още един млад и перспективен атлет в редовете на клуба. Заплодена на 16.06.2014г.

FAVORITE AS

FIGARO

ARKA

FAVORIT II - FIGARO X ARKA
FIGARO FURIOZO
FEHTER
FESTIN
GALANTNA


 ARKA  ARAGON  AKHAN Z ALEXIS Z
PAULINE
 GONDOLA GRAMOBOY XX
LEGALNA
KATRIN KOTRAK COR DE LA BRYERE
FAMINA
TAKSA TIGAR
KRAGLA XX
Внучката на AKHAN Z - Арка заплодихме първо на Фигаро защото тя остана доста дребничка! Невероятните скокови качества, които ни демострира от три месечната си възраст са добър фумдамент и вярваме, че първото и конче също ще ги наследи. Практиката по-дребните ни кобилите да раждат по едно конче от  немного ръстов жребец като за начало, изключва в голяма степен риска за кобилите майки. Догодина ако всичко се развива нормално ще изберем по ръстов кон! Заплодена на 08.06.2014г.

 

SILVENA SPORT

SPARTACUS

VENERA MILOSKA

SILVENA SPORT - SPARTACUS X VENERA MILOSKA
SPARTACUS
STAKKATO
SPARTAN
SERVUS
GOTTLINDE
PIA
PYGMALION
GOLDFEDER
GALINA
GRANNUS
GRAPHIT
ODESSA
COSENZA
COLORADO
GOLDA
VENERA MILOSKA 
VALENTINO
NOW OR NEVER
VOLTAIRE
IMKE
PATRICIA
BELISAR
WRINZA
 MALINA 
MATROS
MARK XX
TEZA
NIMFA OX
NEPTUN OX
FALBA  OX
Едно от най-перспективните жребчета, които са се раждали до 2014 е  последното конче на Венера Милоска от Qiudam's Rubin - QRS - RUBI. В съчетанието и със Спартакус предполаягаме, че нивото ще бъде още по-високо! Вярваме, че в следващото и конче ще бъде един доста добър микс от бързи рефлекси,сила и гъвкавост! Ако това се окаже кобилка най-вероятно Венера ще излезе от коневъдната програма на клуба за да и отстъпи мястото си! Заплодена на 20.07.2014г.