НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ БЪЛГАРСКИ СПОРТНИ КОНЕ

1.8 милиона евро за полусестра на Clarisall (Clarimo-Casall Ask)     Наш кон бе оценен по-добре от наследници на Cornet Obolensky, Casall Ask и Chacco Blue!     400 000 eвро за Чинчеро - резервния шампион на породата Холщайнер!     Родриго Песоа язди жребец от Clarimo!     Поколението на Clarisall (Clarimo Ask x Casall Ask)     Брат на нашият Clarisall бе продаден за 170 000 Евро!     Мишел Робер се състезава с наш кон!     ШАМПИОНИТЕ НА 2015     ИДВАТ НОВИ ШАМПИОНИ     Поколението на 2014     Тестове 2013     Есенен аукцион на Зангершайде     Успешното потомство на Валентино навлиза в спорта и жъне успехи     ТОП 1% в ГЕРМАНИЯ     Март ни донесе много късмет и нови надежди     Февруари ни донесе и радост и мъка     ESI Търг: Конче от Clarimo за 30,000 евро, 44,000 евро в най-добрите породи коне     Taloubet Z печели финала Rolex Топ 10     Млад жребец с баща Валентино и майка от Акорадо спечели 270000 EURO     Потомък на Валентино     Третият етап     Нова посока     Изкуствено заплождане     Обучение на коне     Коне под наем     

1.8 милиона евро за полусестра на Clarisall (Clarimo-Casall Ask)

clarisall

 

През последните години многократно се убеждаваме, че гените на нашият жребец Clarisall (Clarimo - Casall ASK) са високо оценявани! Миналата седмица дойде поредното доказателство! Кобила от Clarimo бе продадена на аукцион за 1.8 милиона евро!
Бащата на нейната майка е наследник на Casall ASK. Това ни вдъхва увереност, че петте кобили, които отгледахме от Clarisall също ще бъдат ценени, както като кобили майки, така и като спортисти! Насладете се финалните мигове от продажбата: